Workflow Header 1600x900px New

WORKFLOW

Als grafisch ontwerper is effectief workflowbeheer iets waar u in elke fase van uw carrière aan moet denken.

Of je nu een freelancer bent die net begint in een logeerkamer en een spreadsheet gebruikt om bij te houden wat er met wie aan de hand is, of een hotshot van een chique multinational, je zult continu bezig zijn met een of andere vorm van workflowbeheer.

PDF

PDF staat voor Portable Document Format. Door een afdrukklare pdf aan te leveren, worden niet alleen alle extra bestanden verwijderd die u traditioneel naar een drukkerij zou hebben gestuurd, het versnelt uw bestand ook door onze prepressafdeling omdat we niet alles in ons systeem hoeven te laden. Door een drukklare PDF te leveren, creëert u een eenvoudige workflow tussen u en ons, waardoor een probleemloze overgang van ontwerp naar druk en levering mogelijk is.

Een afdrukklare PDF moet aan bepaalde criteria voldoen om uw bestand zonder problemen te kunnen afdrukken.

Macmaniac heeft de juiste tools om dat voor elkaar te krijgen.

De betrokkenheid van automatisering is de afgelopen 10-15 jaar zeker naar een hoger niveau getild. Het heeft het leven voor velen zeker gemakkelijker gemaakt door repetitieve taken te automatiseren en heeft geholpen om tijd te besteden aan het efficiënt beheren van projecten.

Zonder een goede verbinding geen connectie. Zonder een goede connectie geen verbinding.

Vrijwel alles in de hedendaagse wereld wordt in rap tempo aan elkaar gekoppeld. zo ook binnen de grafische industrie.  Maar dit brengt ook gevaren met zich mee. Een goede firewall is tegenwoordig een noodzakelijkheid. Stormshield voorziet hier in met een behoorlijk uitgebreide range aan firewalls om de gevaren buiten de deur te houden.