Printers Header 1600x900px

PRINTERS

Printers zijn er in allerlei soorten en maten. Onze focus ligt op de inkjet printers in het groot formaat segment. Wat voor type inkjet printers zijn er allemaal? Dat is veelal afhankelijk van het soort inkt dat er gebruikt wordt. De proofing printers gebruiken veelal water gebaseerde inkten, de mock-up printers UV of Solvent inkten.

Epson printers zijn de standaard voor Digital Contract Proofing. Wat voor drukpersen u ook heeft: de combinatie Epson printer met GMG proofing software geeft u een proefdrukoplossing die voldoet aan de eisen van uw persoperator en klanten.

Naast het gebruik van de printer als proofing printer zijn deze printers ook uitermate geschikt voor het printen van foto’s.

Een prepressproces is gebaseerd op veel nauwkeurige voorspellingen. De waarheid is: technische knowhow maakt het verschil. Tegelijkertijd weten we ook dat succesvolle klantrelaties gebaat zijn bij enthousiasme over het tastbare product. Mock-up Proofing van GMG maakt van technologie een beleving. Dit in combinatie met een Roland maar met name de Epson SC-S80600 en JetComp media.

Inkjet technologie in een Office omgeving neemt ook een grote vlucht. Inkjet doet al lang niet meer onder voor laser in relatie tot de kosten en snelheid. De Epson Workforce Pro serie is daar een mooi voorbeeld van.