GMG OpenColor: separatie technologie voor Photoshop en HYBRID PACKZ

GMG, de toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardige software voor kleurbeheer, heeft  samen met Hybrid een koppeling ontwikkeld voor HYBRID’s PDF-Editor PACKZ en GMG OpenColor, de bekroonde multichannel profiling software. Het hoogtepunt van GMG OpenColor is de mogelijkheid om op een dynamische manier scheidings- en preview profielen van de beste kwaliteit te creëren en te leveren aan Adobe Photoshop en PACKZ van HYBRID Software. Voor bestaande klanten van OpenColor biedt OpenColor een functie om scheidingen op een zeer flexibele en handige manier te berekenen via regels die kunnen worden toegepast op hele steunkleuren bibliotheken voor het berekenen van de beste overeenkomsten voor de scheiding.

GMG OpenColor

GMG OpenColor is een krachtig profileer systeem dat gemakkelijk en snel te gebruiken is. Het kenmerkt offset-, flexo- en diepdruk processen met meer dan 10 kleuren overdrukinkten. Het doet dit door wiskundige modellen toe te passen die de inktinteractie voorspellen voor specifieke processen en substraten zonder dat uitgebreide vingerafdruk gegevens nodig zijn. Zelfs zonder gegevens, gebaseerd op pure wiskunde, heeft GMG OpenColor zelfs de mogelijkheid om proces specifieke overdruk van inkten te voorspellen.

GMG OpenColor’s snelle acceptatie door de meeste van de grote leveranciers en merken wereldwijd is ongekend en een sterke bevestiging van deze opwindende nieuwe technologie. Met GMG OpenColor zet GMG nu de volgende stap om nieuwe mogelijkheden voor toepassingen van derden te openen, waaronder:

Adobe Photoshop

Met een directe verbinding met de GMG ColorPlugin geïntegreerd in Photoshop biedt GMG OpenColor een nieuwe, voorspellende, on-the-fly profilering voor lagen en / of selecties, van CMYK tot elke combinatie van proceskleuren en steunkleuren . De nieuwe OpenColor Preview-functie in Photoshop biedt een accurate voorvertoning met OpenColor-voorspellingstechnologie, zodat alle veranderingen onmiddellijk zichtbaar worden. Profileren van kanaalwijzigingen met één muisklik, GMG OpenColor verandert moeilijke kleurscheiding en separatietaken in eenvoudige kleuren die iedereen kan beheersen.

HYBRID PACKZ

PACKZ is een PDF-gebaseerde prepress-tool voor professionele productie van pakketten en etiketten. GMG OpenColor kan verbinding maken met PACKZ om dynamisch gecreëerde GMG-profielen naar een andere oplossing te brengen. PACKZ, met GMG OpenColor-profielen, kan taken gemakkelijk opnieuw scheiden om het aantal platen op de pers te verminderen of te optimaliseren (magenta vervangen door een steunkleur of afzonderlijke steunkleuren en overdrukken in een 7 kleuren extended color gamut drukproces). Deze complexe herseparatietaken, heel moeilijk in het verleden, kunnen nu on the fly worden bereikt.

Deel dit bericht

Vul uw naam en email adres in om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.